(Download) "Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita" by Markus Ahonen ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita
  • Author : Markus Ahonen
  • Release Date : January 30, 2012
  • Genre: Fiction,Books,Kids,Family & Relationships,
  • Pages : * pages
  • Size : 306 KB

Description

Miksi yksi haikara lÀhtee matkalle kolme vauvaa mukanaan ja miksi yksi vauvoista jÀÀ viimeisenÀ odottamaan? MitÀ kouluhaltioiden työhön oikein kuuluu? MitÀ tapahtuu, kun merirosvo parantaa tapansa ja jÀÀ maihin? MitÀ maatilan johtajan lupaamalle palkkiolle kÀy? Kuinka mielikuvitukselliselle tasolle naapurusten kilpailu voikaan yltyÀ? Miksi Kaino Onninen muuntautuu ravihevoseksi, jalkapalloksi tai ovenkahvaksi? MitÀ tapahtuu, kun pisamabuumi valtaa koko maailman? Ja miten huolehtivainen susiÀiti on? MitÀ pyörÀtuolissa istuva Samuli-poika ja ystÀvÀnsÀ Lasse nÀkevÀt taivaalta saapuvan? Ja mitÀ delfiini ja mies taivaanrannassa yksinÀiseltÀ saareltaan tai kuu-ukko kuusta nÀkevÀt?
Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita sisÀltÀÀ 11 tarinaa. Paikoin syvÀllisissÀ ja kauniissa tarinoissa kÀsitellÀÀn vakaviakin asioita hienovaraisella tavalla, joka sopii luettavaksi sekÀ lapsille ettÀ aikuisille.
Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita on Suomen e-kirjalistojen kÀrkeen rikosromaaneillaan nousseen Markus Ahosen toinen tarinakokoelma lapsille.


PDF Books "Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita" Online ePub Kindle